El Certificat d’Instructor de Meditació i Mindfulness Zen és una formació que ens capacita per instruir en la Meditació Zen i Mindfulness Zen, segons l’ensenyança de Lluís Nansen Salas, tal com es descriu en els seus llibres Meditació Zen, l’art de simplement ser (Viena, 2017) i Mindfulness Zen la consciència de l’ara (Viena, 2018), Dharma Zen. L’ull de la joiosa revelació (Viena, 2019), així com en els cursos del mateix nom, en el centre Dojo Zen Barcelona Kannon.

Molt recomanat per a tots aquells que volen iniciar un grup de meditació, per als que l’estan dirigint i volen completar la seva formació, o per a aquells que volen ensenyar meditació i mindfulness a algú del seu entorn, així com per a professionals de la meditació i el mindfulness que vulguin ampliar la seva formació amb l’enfocament de la tradició Zen.

El Certificat d’Instructor laic de Meditació i Mindfulness Zen, requereix de: 

Mentre es realitzen els cursos i com a mímin durant un any, cal abonar la quota mensual de soci.(28 euros) domiciliada per banc. El cost del Certificat és de 50 euros (no inclou els retirs).

Aquesta formació es pot completar en un any, o es pot repartir en dos o tres anys màxim.

* Un retir de més de 6 dies i dos retirs de més de 3 dies.

Els cursos s’imparteixen a Ronda Universitat, 14, 2n, de Barcelona.

Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | Certificat Instructor Meditació i Mindfulness Zen
Contacta amb nosaltres

El teu nom

El teu e-mail (obligatori)

Assumpte: Diploma i certificat de Meditació i Mindfulness Zen

El teu missatge

En acceptar aquest formulari dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les seves dades per rebre informació de Dojo Zen Barcelona Kannon.