Si vols fer una prova de meditació gratuïta al Centre Zen Kannon, inscriu-te a una introducció.
Horari: Divendres de 18:30 a 20:30
Lloc: Zen Kannon Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 665. (Prop de plaça Tetuan)

Veuràs els dies de meditació gratuïta disponibles al desplegable del menú. Per tal que el formulari funcioni bé, cal que acceptis les galetes. Per a qualsevol dubte o aclaració, escriu en el text lliure.

Inscriu-te a una introducció gratuïta a la meditació zen

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Consentiment necessari
Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | Introducció gratuïta a la meditació zen

La introducció gratuïta a la meditació

A la introducció de meditació gratuïta de Zen Kannon, per començar el mestre Zen Lluís Nansen dona unes nocions sobre el Zen, i a continuació, instrucció sobre la pràctica de la meditació, zazen. Finalment, la introducció acaba amb la participació en una sessió de meditació zen, com les que es fan regularment al centre.

Per què fer meditació zen?

En aquesta prova gratuïta de meditació zen veurem com ens ajuda a descobrir el funcionament original de la ment. Això vol dir deixar de generar sofriment existencial. En conseqüència, ens allibera dels condicionaments, i dels hàbits mentals que generen, per exemple, sentiments com el d’ansietat o de por, o també els estats d’estrès i depressió. A més, aquest despreniment condueix a la calma i pau interior, i en conseqüència podem viure més plenament el moment present.

Les garanties de la meditació zen

La meditació zen és una pràctica basada en una tradició mil·lenària, pel que ha estat provada i perfeccionada durant segles, per mestres i també per savis d’extraordinàries qualitats. Per aquest motiu, practicada sota la supervisió d’un mestre, i en companyia d’altres practicants, conté els elements necessaris a fi de capgirar el funcionament de la ment ordinària, perquè és la que genera el sofriment.

Com puc fer una prova de meditació gratuïta?

Cal portar roba còmoda per a seure amb les cames creuades, i reservar la introducció a la meditació gratuïta, omplint el formulari d’aquesta pàgina, o altrament, enviant un correu a [email protected]