Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | Centre de meditació Zen Kannon Barcelona

El centre zen Barcelona Kannon es dedica a la pràctica del Zen a través de la meditació asseguda, anomenada zazen. Aquesta pràctica es pot fer tots els dies de la setmana. A Zen Kannon, hi ha molts cursos per millorar la meditació i el mindfulness, així com per estudiar la Via del Zen.

Si busques un centre zen a Barcelona

Qualsevol persona pot practicar al centre, sense importar l’edat, raça, religió, ideologia, gènere, orientació sexual, o altres diferències. Si vols començar a meditar a Barcelona, reduir l’estrès, relaxar-te, o practicar mindfulness, tots sou benvinguts! També pots unir-te a un grup de meditació més avançat o practicar el budisme zen de forma rigorosa.

La meditació zen guiada per un mestre

Al centre zen de Barcelona, Kannon, hi ha persones que practiquen meditació laica i altres que segueixen la pràctica budista zen completa. Tots estan en harmonia sota la direcció del mateix mestre zen. Totes les pràctiques del centre són adequades per a qualsevol persona, sense importar el seu nivell d’experiència sobre la meditació, el zen o el budisme. Tu també pots trobar els horaris i les pràctiques més adequades per a tu, amb el consell del mestre zen Lluís Nansen.

Més que un centre zen, una comunitat zen

Estem organitzats en una associació sense ànim de lucre, anomenada Zen Kannon. El nostre centre zen ofereix un espai de pau i tranquil·litat enmig de l’ambientació de la ciutat. Aquí podràs aprendre les tècniques de meditació zen, participar en cerimònies budistes i assistir a xerrades sobre la filosofia zen. No importa si ets principiant o si ja tens experiència en la pràctica del zen, sempre seràs benvingut en el nostre centre zen.

A més, comptem amb una biblioteca amb llibres sobre budisme i meditació. També oferim retirs de cap de setmana per a aquells que desitgin submergir-se encara més en la pràctica del zen. Si estàs buscant un lloc on trobar pau interior i creixement espiritual, vine a visitar-nos al centre zen de Barcelona, Kannon.

Meditacons presencials i online

Les sessions de meditació les podem fer presencialment en aquesta adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 665, Barcelona 08010 (cant. Bailèn, prop de pl. Tetuan) o connectar-nos online per zoom.

Dona suport. Fes-te Soci

  El teu nom

  El teu e-mail (obligatori)

  Vull rebre informació per fer-me soci de Zen Kannon

  El teu missatge

  En acceptar aquest formulari dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les seves dades per rebre informació de Zen Kannon.

  Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | Centre de meditació Zen Kannon Barcelona

  50% de descompte en la quota de soci i en totes les activitats, amb el Carnet Jove

  METRO:
  Línia 2: Tetuan (a 1 min. caminant), Línia 4: Girona (a 4 min. caminant), Línia 5: Verdaguer, Línia 1: Arc de Triomf, Línia 3: Passeig de Gràcia

  BUS: Línies H12, 7, 54

  TREN RODALIES
  R4, R3, R1, RG1, R12: Arc de Triomf

  BICING:
  Plaça Tetuan; Bailèn, 62

  CONTACTE
  Zen Kannon
  Gran Via de les Corts Catalanes, 665, Barcelona 08010.
  [email protected]
  Tel.: 649 649 759