Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | 2020/09/12 Nit de les Religions. Dissabte 12 setembreDissabte 12 de setembre el Dojo Zen Barcelona Kannon participa un any més de la Nit de les Religions.

De 19:00 a 21:00: el Mestre Zen Lluís Nansen dóna unes nocions bàsiques sobre el Zen, i instrucció sobre la pràctica de la meditació, zazen. La introducció acaba amb la participació en una sessió de meditació zen.

La meditació zen és una pràctica que ens ajuda a descobrir el funcionament original de la ment, en què no es genera sofriment. Això vol dir que ens allibera dels condicionaments i els hàbits mentals que generen per exemple els sentiments d’ansietat i de por, o els estats d’estrès i depressió. Aquest despreniment ens condueix a la calma i pau interior, amb què podem viure més plenament el moment present.

La meditació zen és una pràctica basada en una tradició mil·lenària, i ha estat provada i perfeccionada durant segles, per mestres i savis d’extraordinàries qualitats. Practicada sota la supervisió d’un mestre, i en companyia d’altres practicants, conté tots els elements necessaris per a capgirar el funcionament de la ment ordinària, que és la que genera el sofriment.

Lloc: Ronda Universitat, 14, 2n 1a, Barcelona

A causa de les circumstàncies actuals, només s’acceptarà les persones que hagin reservat abans escrivint un email a: [email protected]