Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | 2019/09/14 Nit de les Religions. 14 i 15 de setembreEl 14 i 15 de setembre de 2019 se celebra la quarta edició de La Nit de les Religions, una jornada d’activitats en la qual diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar tota la ciutadania.

Durant aquestes jornades es duran a terme les activitats organitzades per les 53 comunitats i entitats participants, entre les quals estan previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives. La Nit de les Religions és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), el principal objectiu de  la qual és generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de religions, espiritualitats, conviccions i cosmovisions presents al nostre país. Una oportunitat per al diàleg en què la ciutadania es pot acostar a conèixer la diversitat de la ciutat.

El Dojo Zen Barcelona Kannon Centre Budista hi participa durant tot el cap de setmana amb les següents activitats:

DISSABTE 14 – 19.00-21.00 h. Ensenyança sobre el Zen a càrrec de Lluís Nansen Salas, mestre zen del llinatge de Taisen Deshimaru,  i pràctica de meditació zen completa. ADREÇA: Ronda Universitat, 14, 2n pis 1a porta. Es recomana portar roba còmoda per seure amb les cames creuades.

DIUMENGE 15 – 18.00-21.00 h. Conferència de Lluís Nansen Salas: “Atenció plena i Llibertat en l’era digital” a continuació s’obrirà torn de preguntes del públic, i després hi haurà una estona per a la conversa distesa mentre prenem un te importat del Japó. A les 20:00 sessió de meditació zen oberta a tothom.