Properes introduccions de meditació zen presencials:

 • Divendres 21 de juny 2024 de 18:30 a 20:30
 • Divendres 28 de juny 2024 de 18:30 a 20:30
 • Divendres 5 de juliol 2024 de 18:30 a 20:30
 • Divendres 12 de juliol 2024 de 18:30 a 20:30
 • Divendres 19 de juliol 2024 de 18:30 a 20:30
 • Divendres 26 de juliol 2024 de 18:30 a 20:30

Inscriu-te a una prova

  El teu nom

  El teu e-mail (obligatori)

  El teu missatge

  En acceptar aquest formulari dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les seves dades per rebre informació de Zen Kannon.

  En cas d'error comproveu que ja heu acceptat el consentiment de les galetes i refresqueu la pàgina. Si continua l'error contacta amb l'administrador a [email protected].


  Veure la política de privadesa
  Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | Introduccions gratuïtes a la Meditació Zen

  Les introduccions gratuïtes

  A les introduccions gratuïtes de Zen Kannon, per començar el mestre Zen Lluís Nansen dona unes nocions sobre el Zen, i a continuació, instrucció sobre la pràctica de la meditació, zazen. Finalment, la introducció acaba amb la participació en una sessió de meditació zen, com les que es fan regularment al centre.

  Per què fer meditació zen?

  La meditació zen ens ajuda al capdavall a descobrir el funcionament original de la ment. I, paral·lelament, no genera sofriment existencial. En conseqüència, ens allibera dels condicionaments, i dels hàbits mentals que generen, per exemple, sentiments com el d’ansietat o de por, o també els estats d’estrès i depressió. A més, aquest despreniment condueix a la calma i pau interior, i en conseqüència podem viure més plenament el moment present.

  Les garanties de la meditació zen

  La meditació zen és una pràctica basada en una tradició mil·lenària, pel que ha estat provada i perfeccionada durant segles, per mestres i també per savis d’extraordinàries qualitats. Per aquest motiu, practicada sota la supervisió d’un mestre, i en companyia d’altres practicants, conté els elements necessaris a fi de capgirar el funcionament de la ment ordinària, perquè és la que genera el sofriment.

  Com puc fer una prova?

  Sobretot, cal portar roba còmoda per a seure amb les cames creuades, i reservar la introducció a la meditació, omplint el formulari d’aquesta pàgina, o altrament, enviant un correu a [email protected]

  Localització