Curs de mindfulness zen a Barcelona

Zen Kannon ofereix un curs de mindfulness a Barcelona basat en la tradició zen. El curs Mindfulness Zen ens ensenya a ser més conscients de les nostres emocions, sensacions i pensaments en la vida diària. Aquesta formació ens ajuda a comprendre el que succeeix realment a la nostra ment i a reduir així l’estrès, l’ansietat i la depressió.
En particular, la pràctica de mindfulness que proposem es basa en la tradició budista i en una comprensió més profunda de l’ésser i del karma. Practicar l’atenció plena ens ajuda a alliberar-nos del patiment i a portar una vida més plena i feliç. La formació es divideix en tres cursos: Pràctica de l’atenció, Estudi del karma, Pràctica de la compassió mindfulness.

Professor: Lluís Nansen Salas, mestre zen, autor del llibre Mindfulness zen. La consciència de l’ara.
Horari de classe de mindfulness: Dissabte de 17:00 a 19:00

Presencial i en línia: Classes presencials a Mindfulness Barcelona Kannon així com en línia en directe per Zoom.

Preu dels tres cursos per separat:
Curs mindfulness pràctica de l’atenció 4 classes 75 €

Curs mindfulness estudi del karma 3 classes 65 €

Curs mindfulness pràctica de la compassió 3 classes 65 €

Curs mindfulness complet inclou els tres cursos (Atenció, Karma, Compassió) Preu 170 € (60 € socis actius).

Inscriu-te en el curs de mindfulness a Barcelona:

  Tu nombre

  Tu e-mail (obligatorio)

  Selecciona el curso al que quieres inscribirte

  Tu mensaje

  Al aceptar este formulario da su consentimiento al tratamiento automatizado de sus datos para recibir información de Dojo Zen Barcelona Kannon.

  Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | Curs de mindfulness zen a Barcelona

  Curs Mindfulness Zen. Pràctica de l’atenció

  Aprèn i reforça l’hàbit de la meditació zen a la classe de mindfulness barcelona. En primer lloc, pràctica de l’atenció plena en l’activitat de la vida quotidiana. Trobaràs recursos i consells per gestionar les emocions.
  També per reduir els pensaments que causen patiment. Això ens ajuda a alliberar-nos de l’ansietat, l’angoixa, l’estrès, la depressió i el patiment en general. L’objectiu és trobar la veritable felicitat.

  Calendari:

  28 de setembre de 2024: La Meditació
  19 d’octubre de 2024: Atenció Plena
  9 de novembre de 2024: Comunicació conscient
  23 de novembre de 2024: Saviesa Emocional
  Preu curs 4 sessions (8 hores): 75€ (socis actius: 25€)

  Curs Mindfulness Zen. El Karma

  Abans de res, asentem els hàbits meditatius. Enfoquem l’atenció plena en l’acció. Ens preguntem: Què és el Karma? Per què prendre consciència del Karma?
  En resum, a partir de l’atenció plena comprendrem el karma passat. Sigui com sigui, al final són la saviesa i la compassió les que ens permeten superar els condicionaments kàrmics i alliberar-nos del mal karma.

  Calendari 2025:

  1a sessió: Dissabte 8 de febrer 2025
  2a sessió: Dissabte 22 de febrer 2025

  3a sessió: Dissabte 8 de març 2025

  Preu curs 3 sessions (6 hores): 65€ (socis actius: 20€)

  Curs Mindfulness Zen de la Compassió

  En primer lloc, es profunditza en la pràctica de l’atenció plena, per a continuació realitzar una pràctica de la compassió mindfulness, basada en la tradició budista. La compassió, practicada amb saviesa, pot sanar cos i ment, alliberar-nos del passat i canviar la nostra relació amb els altres. En definitiva, aquest enfocament zen de mindfulness a Barcelona millora la nostra qualitat de vida, i la dels altres.

  Calendari 2024:

  1a sessió: Dissabte 22 de març 2025
  2a sessió: Dissabte 5 d’abril 2025

  3a sessió: Dissabte 26 d’abril 2025

  Preu curs 3 sessions: 65€ (socis actius: 20€)

  Descobreix els Beneficis de l'Atenció Plena

  En el tràfec de la vida moderna, trobar la pau interior pot ser un desafiament. L’atenció plena, una pràctica simple però poderosa, ofereix una solució.
  Enfocant-se en el moment present, l’atenció plena pot aportar una sensació de calma i claredat. És una eina que qualsevol pot utilitzar, en qualsevol lloc i en qualsevol moment.


  Què és l'Atenció Plena?

  L’atenció plena és una forma de meditació arrelada en la tradició budista. És una pràctica d’enfocar l’atenció en el moment present.
  Això implica observar pensaments, sentiments i sensacions sense jutjar-los. L’objectiu no és buidar la ment, sinó estar plenament conscient de l’aquí i l’ara.
  En essència, l’atenció plena és un estat d’atenció activa i oberta al present. Es tracta de viure en el moment, en lloc de quedar-se en el passat o anticipar el futur.


  Beneficis Clau de l'Atenció Plena per a la Salut Mental

  L’atenció plena té un profund impacte en la salut mental. És una eina poderosa per gestionar l’estrès i l’ansietat.
  Enfocant-nos en el present, l’atenció plena ens ajuda a evitar quedar atrapats en preocupacions sobre el futur o penediments sobre el passat. Això pot reduir significativament els sentiments d’estrès i ansietat.
  L’atenció plena també millora la regulació emocional. Ens ajuda a ser més conscients de les nostres emocions, permetent-nos gestionar-les de manera més efectiva.
  Aquí alguns beneficis clau de l’atenció plena per a la salut mental:
  Redueix l’estrès i l’ansietat
  Millora la regulació emocional
  Augmenta el focus i la concentració
  Ajuda a gestionar els símptomes de la depressió
  Ajuda a trencar el cicle de la ruminació de pensaments negatius
  Incorporar l’atenció plena en la teva rutina diària pot portar a millores significatives en la salut mental i el benestar.


  Millores en la Salut Física a través de l'Atenció Plena

  L’atenció plena no només és beneficiosa per a la salut mental. També té un impacte positiu en la salut física.
  La pràctica regular de l’atenció plena pot reduir la pressió arterial i millorar la salut del cor. També pot enfortir el sistema immunològic, ajudant a prevenir malalties.
  Adoptar l’atenció plena pot portar a una vida més saludable i equilibrada.


  L'Atenció Plena en la Vida Diària: El Camí cap a una Vida Conscient

  L’atenció plena no es limita a la meditació o a una pràctica específica. És un estil de vida.
  Integrant l’atenció plena en les activitats diàries, podem experimentar beneficis continus. Aquesta és l’essència de viure conscientment.
  Ja sigui menjant conscientment, caminant o simplement respirant, aquestes pràctiques poden ajudar-nos a estar presents i completament compromesos en el moment.


  Començar amb una classe de meditació zen

  Per començar amb l’atenció plena n’hi ha prou amb fer unes classes de meditació. Això proporciona una forma estructurada d’aprendre i practicar tècniques d’atenció plena.
  Respiració Conscient: Enfoca’t en la teva respiració. Nota la sensació d’inhalar i exhalar. Recorda, l’objectiu no és buidar la teva ment, sinó estar present en el moment.
  Incorporar l’atenció plena en la teva vida diària pot portar nombrosos beneficis. Des de millorar la salut mental i física fins a portar una vida més equilibrada i plena, les recompenses de viure conscientment són veritablement transformadores. Això és el que practicarem en aquest curs mindfulness barcelona.