Dojo Zen | Budismo Zen en Barcelona | 2021/12/04 NO QUEDAN PLAZAS Rohatsu del 4 al 8 de desembrePRACTICAR UNA SESSHIN: És un període consagrat a la pràctica intensiva de la meditació zen, intercalada amb mondo i entrevistes, samu (treball desinteressat per a la comunitat), pràctiques d’atenció plena i àpats en silenci. Sesshin vol dir “tocar l’esperit veritable”, tornar-se íntim amb un mateix, abandonar l’egoisme, i harmonitzar-se amb els altres i amb el cosmos sencer.

L’ENSENYAMENT: L’ensenyament serà donat per Lluís Nansen Salas, mestre zen de Zen Kannon.

COM ARRIBAR A MAS CURTIUS: Pujant des de Barcelona es pot anar per Manresa o per Vic.
>DES DE MANRESA: Seguim la C-16 fins a la sortida Gironella-Prats de Lluçanès, on agafem la carretera que va a Prats de Lluçanès. Uns 2 km abans d’arribar a Prats, cal trencar cap a Lluçà. Un cop hem passat el poble de Lluçà, a uns 2 km, trobem, a mà esquerra, el desviament de Curtius (km. 11 de la ctra.) A partir d’aquí, el camí de terra està senyalitzat.
>DES DE VIC: Seguim la C-17 fins a Vic, i allà agafem l’eix transversal direcció Lleida. Agafem la primera sortida que trobem (Olost/Prats de Lluçanès/St. Bartomeu del Grau) i anem per la nova carretera fins a Olost i d’allà direcció Sta. Creu de Jotglars, on trencarem a la dreta cap a Sta. Eulàlia de Puig-Oriol. Un cop passat aquest poble i anant direcció Lluçà trobem, a mà dreta, el desviament de Curtius (km. 11 de la ctra.) .
A partir d’aquí el camí de terra està senyalitzat.
>DES DE GIRONA I LLEIDA: per l’eix transversal, per la sortida Olost, Prats de Lluçanès i St. Bartomeu del Grau.

PREUS: 180€ (socis actius: 150€)

A SABER: l’arribada és dissabte 4 de desembre a partir de les 10:00 del matí per al samu general. El primer zazen és a les 16:30. La sortida és dimecres 8 de desembre després de dinar i del samu de recollida. Al final del retir hi haurà ordenacions de monjo i bodhisattva.

CAL PORTAR: bol per als àpats, 2 tovallons grans per embolicar el bol i un de petit blanc per eixugar-lo, sac de dormir o llençols, coixinera, zafu (coixí de meditació), es recomana portar zabutó, i kimono, o roba fosca i còmoda.

PER A LES INSCRIPCIONS, contactar un mes abans amb Dojo Zen Barcelona Kannon. Ronda Universitat, 14, 2n 1a, Barcelona 08007. Tel. 649 649 759
www.zenkannon.org / [email protected]